Simon Becketin Kuoleman anatomiassa pääosassa on antropologi David Hunter, joka muuttaa yleislääkäriksi pieneen englantilaiseen kylään. Kylä on sisäänpäin lämpiävä ja kolmen vuoden jälkeenkään Daivid on edelleen hieman ulkopuolinen. Elämä sujuu rauhallisesti, kunnes kylää ympäröivastä metsästä löytyy naisen ruumis. Poliisi haluaa Davidin osallistuvan murhan tutkimuksiin ja pian kylä huomaa, että tapahtuma ei ole vain ainoa vaan kylän asukkaiden joukosta löytyy sarjamurhaaja.

Olen aikaisemmin lukenut kirjailijan toisen Hunter kirjan, joka ilmeisesti sijoittuu ajallisesti ensimmaisen kirjan tapahtumien jälkeen. Pidin aikaisemmasta kirjasta paljon ja tämä oli myös tosi hyvä. Arvasin murhaajan toisella kertaa oikein. Jotkut kirjailijat ovat sellaisia, että murhaajat ovat niitä mitä vähiten odottaa ja Simon Beckett on yksi heistä. Nyt täytyy käydä kirjailijan nettisivuilla katsomassa onko hän kirjoittanut muita kirjoja. Ehdottomasti meinaan niitä alkaa kirjastosta bongaan.

Ja jotta antropologian tuntemukseni kasvaisi seuraava kirja yöpöydällä on Kathy Reichin uusin Tempe Brennan. Siitä sitten seuraavassa.